Posts

Showing posts from February, 2014

New life at Politeknik Premier Ungku Omar

Image
Assalamualaikum ... Hai readers. Lama tak bersua. Rindu? Oh tidak sama sekali. *Gila tak rindu, of course rindu*
Dah lama tak menaip lelaju macam F1.
So, what's story? Tak de apa yang baru melainkan kehidupan ku di Politeknik Premier Ungku Omar. Just nak share gambaq aku dekat poli dengan perangai yang tak berapa nak matang tu. HikHokHikHok
 Oke. Ini time Fire Drill. Nampak tak apa yang lain? Cuba tengok lecturer kami. Tediaaa. Bila dia dah start buat kerja gilaa. Step by step kateekoo.
 Ni time Birthday Party planned by me. Amacam? Ada macam pelakon Hollywood tak? Ececececece.
 Candid + Edit
 This is birthday boy. Acctually, sebelum sambut birthday dia, kami sekelas ada sambut birthday budak lain jugak. Cuma tak berkesempatan nak edit. Ini pun dia yang edit sendiri. Ada classmate kata, "Ini first time sambut birthday macam ni" Dia punya eksaited macam ...... Suka gilaa. Dah kalau aku yang planned, memang aku bagi baik punya. Cuma still ada timbang rasa jugak. *TabiatBu…