Posts

Showing posts from October, 2016

Nur Lembah Lenggong Eco Resort

Image
Assalamualaikum and hi :)
Lama nya dah tak update blog ni. 
Takde laa busy pun, cuma takde modal nak membahan.
HAHAHAHA.

Oke, jom masuk tajuk. So, baru-baru ni ada pergi Nur Lembah Lenggong Eco Resort. Best beb. Pengalaman gilaaa.
Banyak-banyak kem yang saya pergi, yang ni paling best. Mungkin sebab kitorang ambil package yang biasa-biasa je kot. Takde laa macam kem jati diri tuu. Kitorang pergi pun 2 hari 1 malam.
Nak dijadikan cerita, tak bawak pulak kasut sukaaaannn *tepukDahi* Terpaksa laa pinjam kasut lecturer. Nasib baik muat. Hahaha.
So, kitorang start dengan ice breaking. Biasa laa kan.
Pastu, terus gerak pi Flying Fox. Last pergi Flying Fox masa PLKN. Boleh tahan tinggi jugak laa. Tapi kali ni tak setinggi PLKN dulu. Tak tahu laa pasai paa depa tak naik sampai ataih tu. Tapi bestt. Flying seberang sungai.
Get ready ....
Pastu en, lepas habis Flying Fox, kitorang kena lalu Jambatan penggugur Jantung. Seram mak naakkk. Mengucap dua tiga kali jugak lah jugak. Rasa lama gila jal…