Posts

Showing posts from October, 2011

Lee Sun Gyun

Image
Assalamualaikum ...

minta tolong ...

tekan sini dan like :)
for me :)


hak hak hak :)
nak tanya, hensem tak? hekhek. cop, peringatan !! tak bermakna aku minat korea okay. aku minat dia jer. :)
daa readers
miyra :) smile alwayz !!

Kali Pertama

Image
Assalamualaikum ...

minta tolong like sini
tekan sampai berlubang
updated lagi untuk hari malam pulakk :)

KALI PERTAMA. korang ada cerita pasal "Kali Pertama?" cerita aku kali pertama ialah kali pertama aku pakai tudung warna warni. serious. selama ni, aku pakai tudung putih jer. sejak dah ada hijab, pashmina, selendang and so on, aku dah mula pakai tudung berwarna. nak tahu apa perkara kali pertama Ray dan Haniff? see this :)


daa readers

miyra :) smile alwayz !!

Johan Era kantoi dengan Dr. Fadzilah Kamsah

Image
Assalamualaikum ...

minta tolong tekan sini sampai berlubang ye :)
tengah syok tengok video dekat youtube, den terjumpa something. nak tahu apa? cer scroll down bawah ni ..

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\/


layan~
daa readers
miyra :) smile alwayz !!

Fuyoo Magic

Image
Assalamualaikum...

promot sekali lagi. click sini. tq :)

oke, nak tanya buleh? eh tak kan lah tak boleh kan. kenal tak mamat bawah ni?

mesti kenal kan?
nak bagi tahu satu dunia lah kan, aku pergi dating dengan dia !! wahaha. mana ada lah. perasan habis. hari ahad lepas (17 October 2011) aku jumpa dia. hmm. tinggi dia lebih 4 inci dari aku (kot). wahaha. aku tengok dalam tv biasa-biasa jea. bila aku jumpa depan mata, not bad lah. eh, terasa dia hensem. haha. nak tahu aku jumpa dia kat mana? dekat Hospital Tengku Ampuan Rahimah Klang. aku tak tahu apa dia buat dekat dalam tu. time aku tengah tunggu pintu bukak untuk masuk, time melawat mula pukul 5 petang. time tu baru pukul 4. tiba-tiba, dia keluar dari bagunan hospital tu, eh macam kenal. eh, tak kan lah tak kenal kot. and kebetulan, ada sekumpulan budak permata seni (yang datin rosmah punya program tu) lepas dia keluar je, budak-budak tu jerit !! FUYOOOO !! eh, dia gelak.. so sweet :) time aku tengah lepak kat kantin hospital tu, aku …

Kunci Locker jejaka blog terhangat

Image
Assalamualaikum ...

hay hey hey. dah lama tak update blog nih. rindu sama kamoo. wahaha. *acah-acah. oke2. macam biasa. sebelum mula cerita, nak mintak tolong like ini. thanks guys ..

oke, ada sesiapa baca post aku yang lepas? nak baca jugak? hmm. click gambar "abang" hensem bawah ni ekk. sememangnya hensem ...


oke. adalah sorang blogger ni, aku baru kenal. dia kata dia lagi hensem dari depa yang aku senaraikan tuu. hmm. sebenarnya, aku tak pernah nampak pun muka dia. haha. sebab kata pun aku baru kenal. nak tahu siapa? alahh. korang mesti kenal punyalah ...

click la header tu.
satu-satu blogger luar yang aku kenal. oh oh oh ...
p/s : aku dah cerita pasal. kau kompom femes. wahaha.

Jejaka Indonesia terhangat di Malaysia

Image
Assalamualaikum ...

haha. gempak tak tajuk? jejaka terhangat kot. sekarang kan musim budak perempaun layan sinetron indonesia. *saya layan Nada Cinta*. so, aku nak list kan beberapa jejaka Indonesia yang terhangat di Malaysia. jeng jeng jeng ...

Randy Pangalila (boyfriend-to-be *perasan habis~)
Baim Wong
Lucky Perdana
Christian Sugiono
oke, jangan melenting. ini antara yang terhangat bagi aku. Randy paling aww <3 haha.
daa readers
miyra :) smile alwayz !!

Altimet, DJ Fuzz, Ila Damiaa, Point Blanc & Rabbit Mac - Malaysian Boy

Image

Check result peperiksaan di sini

Image
Assalamualaikum ...

hello peepps. hari ini, aku boleh update blog pepagi buta nih. sebab aku tak sekolah !! SERONOKNYA~ dengan lajunya aku terus bukak Facebook. ada ternampak, my friends shared link. nak tahu link apa? tunggu kejap. cuba korang tengok gambar bawah ni kejap ...

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
| \/

haha. inilah link yang aku maksudkan. Sistem Analisis Peperiksaan Sekolah. tujuan benda ni di wujudkan, supaya mak ayah korang boleh tengok result tanpa berhubung dengan pihak sekolah. mak ayah korang boleh tengok dekat mana yang depa suka. caranya, senang je. just masukkan ni IC korang jer. jangan ingat mak ayah korang tak tahu no IC ekk. salah besar weyh. bila dapat tahu benda ni ada, member kelas aku semuanya buat muka terkejut beruk. "what?" haha. believe it or not? believe it. semua takut dengan result sendiri. termasuk aku. tapi, aku tak kisah pun. sebab aku dah buat the best. walaupun markah teruk habis~ ada gagal oke. so, korang nak tahu apa result korang? try to click…

Upin dan Ipin versi Opera Van Java

Image
Assalamualaikum ...

hai readers. what up? mesti korang tengah hang out kan? sebab tu lah stats tak meningkat *acah-acah*. sebelum tu, nak mintak tolong. like sini. thank guyz :)

Versi Malaysia
Versi Opera Van Java (Indonesia)
oke. hari ni, aku nak bukak youtube. nak buat apa? nak tengok video ler. korang pernah tak dengar cerita Opera Van Java dekat Astro Bintang? sumpah best cerita tu. setiap kali aku tengok, tak pernah aku tak gelak. so, aku nak tengok ulangan la. sebab dekat Astro Ria ada hari Jumaat jer. itupun sebab promosi untuk pakej Bintang. lepas ni dah tak ada dah. so, aku pun search la "Opera Van Java". hmm. banyak habis~ tak tahu nak pilih mana satu. then, tengah sibuk cari episod yang agak best, tiba-tiba, terjumpa satu title "Opera van Java - Upil dan Ipul". wahaha. Upin dan Ipin versi Indon nih. mana nak cari, so, aku pun tengok laa. diaorang ada cuba cakap melayu. sumpah lawak. jom join sekali .. ada 7 part. memang tak jemu lah kalau korang tengok.

Par…

Randy Pangalila, Mikha Tambayong, Dewi Sandra & Michella Putri - Nada Cinta

Image