Saturday, October 8, 2011

Upin dan Ipin versi Opera Van Java

Assalamualaikum ...

hai readers. what up? mesti korang tengah hang out kan? sebab tu lah stats tak meningkat *acah-acah*. sebelum tu, nak mintak tolong. like sini. thank guyz :)

Versi Malaysia

Versi Opera Van Java (Indonesia)

oke. hari ni, aku nak bukak youtube. nak buat apa? nak tengok video ler. korang pernah tak dengar cerita Opera Van Java dekat Astro Bintang? sumpah best cerita tu. setiap kali aku tengok, tak pernah aku tak gelak. so, aku nak tengok ulangan la. sebab dekat Astro Ria ada hari Jumaat jer. itupun sebab promosi untuk pakej Bintang. lepas ni dah tak ada dah. so, aku pun search la "Opera Van Java". hmm. banyak habis~ tak tahu nak pilih mana satu. then, tengah sibuk cari episod yang agak best, tiba-tiba, terjumpa satu title "Opera van Java - Upil dan Ipul". wahaha. Upin dan Ipin versi Indon nih. mana nak cari, so, aku pun tengok laa. diaorang ada cuba cakap melayu. sumpah lawak. jom join sekali .. ada 7 part. memang tak jemu lah kalau korang tengok.

Part 1

Part 2

Part 3

Part 4

Part 5

Part 6

Part 7
 

amacam? dah tengok? haha. so sweet. apa lagi? komen lahh ...

daa readers

miyra :) smile alwayz !!

2 comments:

NgeFaN OvJ said...

SaYa pUn MemanG MinAt GilA DenGan D OrG nI
penUh DaH PendRiVe MenGuPloAd OVJ jEr MemAnG LuCu saKit PeruT gelAk WweeIi

Miyra Adrenalin said...

@NgeFaN OvJ kan? rasa macam nak pecah perut tengok diaorang.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...