Monday, October 3, 2011

"Jom Tambah Trafik Blog"

Assalamualaikum ...



mood untuk join segmen terlebih rajin pulak :) harini, aku nak join segmen dari seorang blogger iaitu SalwaISmail. aku suka segmen kali ni sebab apa? sebab syarat-syarat nak join segmen tak rumit. jom check it out the rules babe ..

1. Buat satu entry yang bertajuk "Jom Tambah Trafik Blog"
2. Letak banner di atas dalam entry anda
3. hantar link entry anda di ruangan komen di sini
4. TARIKH TUTUP : 5 Oktober 2011 (2.30 petang, Rabu)

oke, owner blog ada sediakan list para blogger yang join segmen ni, so korang boleh lah blogwalking and tinggalkan komen dekat ruangan komen depa naa~ ruang komen aku sekali taw :) hehe. good luck :)

daa readers

miyra :) smile alwayz !!

14 comments:

Nadzirah K. said...

good luck :)

Miyra Adrenalin said...

@Nadzirah K. thanks :)

salwaismail said...

thanks sudi join :)

eyryn said...

hye dear ! ryn singgah dari segmen same :) nice blog !

Miyra Adrenalin said...

@salwaismail no biggie my sister :p

Miyra Adrenalin said...

@eyryn

thanks sis :)

wanie wonek said...

hye fren. saya datang dari segmen yang sama jugak. jenjalan kat sini tengok apa yang patot. yg penting sudah follow awak. jom g blog saya pulak k :)

http://waniewonek.blogspot.com

c genk bah ne said...

Genk singgah sini..
Dari segmen yang sama ^^
Tambah trafik dan kenalan awak..
Jemputlah datang blog genk ^^

JOM TAMBAH TRAFIK BLOG GENK PULA

Miyra Adrenalin said...

@wanie wonek haihh. tengok la. buat je macam rumah sendiri. thanks sebab sudi buang masa kat sini. dah follow :)

Miyra Adrenalin said...

@c genk bah ne saya datang! saya datang! dah follow :)

shy princessha said...

as salam...

dtg dr segmen yg sama...
sudah follow di sini...
jmputla dtg blog saya pula...=)

NasZ said...

singgah sini dari segmen jom tambah trafik blog.

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

Piweet said...

Dtg dari segmrn yg sama...salam perkenalan...da follow jgak=)

www.piweeteacher.blogspot.com

Ridzwan Mohamed said...

dr segmen same...

http://ridzwanzones.blogspot.com/

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...