Friday, April 25, 2014

It's OVER !

Assalamualaikum, readers.

Dah lama tak ber-blogging.
Oke, kalini saya dah cuti, so boleh la kan nak merepek + merapu + meraban.
Kan kan kan?

Alhamdulillah, sem 1 dah habis.
Semuanya berjalan dengan lancar.
And alhamdulillah, masih terkawal pembelajaran saya.
Baru sem satu. Belum masuk sem dua, sem tiga.
Latihan Indstri lagi laaahaaiii.

So far, final exam haritu pun not bad.
Biasalah, hari pertama exam je nak struggle lebih.
Dah nak balik, semua dah malas.
And for the first time, saya keluar awal dari dewan exam.
Haaaaaaa. Nampak tak kemain eksaited nak balik.

cuba cari mana kita :)

Oh, btw.
Saya nak promot blog kawan saya ni.
Dia ada masuk satu pertandingan yang berkaitan dengan blok dekat UPSI
Meh laa follow dia :)



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...