Saturday, February 25, 2017

Lucky Draw Dexandra Inpired Perfume

Haii #DexandraLovers .



Dah join #LuckyDrawDexandra belum?
Sebab hadiah utama bulan ni ialah handphone HUAWEI P9 tau. Lawaaa bebb.

Macam mana caranya?? Simple as ABC. Hahaha

1. Of course laa kena beli Dexandra Perfume. Sebab QR code ada dekat kotak, kay :)
2. Download Apps Dexandra Perfume dekat Play Store atau Apps Store.
3. Scan QR code dekat belakang kotak perfume tu
4. Sign in account Dexandra
5. Click dekat "Lucky Draw Join"
6. And korang dah ready untuk jadi contestant.

Wednesday, January 4, 2017

DeXandra Inspired Perfume Murah










Assalamualaikum and hai semua penggemar perfume. 


Kami menjual perfume yang bertaraf antarabangsa dengan harga yang sangat budget. 
Haa, boleh laa ampa nak berbau wangi ala ala artis antarabangsa ye dokk? 


DeXandra Inspired Perfume mempunya lebih dari 70 jenis bauan yang dapat memikat para pemakai tak kira lelaki atau wanita. 
Nak jumpa bf/gf mesti kena wangi-wangi kan? 


Dengan #DeXandraInspiredPerfume mesti memuatkan anda jatuh hati. 


Istimewa tentang #DeXandraInspiredPerfume adalah : 

🌷Pewangi setanding antarabangsa 
🌷Boleh bawa solat 
🌷Mudah bawa untuk travel 
🌷Tahan sehingga 8 jam 
🌷Produk bumiputra 
🌷35ml, EDP Perfume 


Berapa harga??
Haaaa, meh usha. 

1 botol - RM 65 
2 botol - RM 120 


Cepat-cepat laa grab satu. 
-------------------------------------- 
📱 WhatsApp 0143615264 


Follow instagram @scentedbydexandra 


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...