Posts

Showing posts from May, 2012

SELAMAT HARI GURU : Guru Pilihan Aku :)

Image
Assalamualaikum ...

Hari ni, entry sepcial aku credit kan kepada seseorang yang aku SALUTE habis! Haha. Siapa? Kejap lah. Intro belum habis lagi ni *keningkening Bulan 5. Selain ada Hari Pekerja pada 1 May, ada satu event yang tak akan pernah budak sekolah lupa. Cer te ka cer teka ;p Korang bukak lah takwim sekolah korang lepas-lepas ker, yang baru dapat ker. 16 May ada apa? Lambat lah! ^-^ 16 May ada hari guru laa.
So, sempena Hari Guru untuk tahun 2012 *MemandangkanAkuDahTakSekolahLagi* aku nak buat special entry. Aku nak cerita siapa cikgu yang paling aku suka, yang paling aku ingat, yang paling aku hargai, yang paling banyak berkorban and yang paaaaaaaling lama aku kenal. *WalaupunHanyaDalamFB* Still contact jugak kan kan kan!
Ni diaaa. Memperkenalkan :
SAIFUL AMRI BIN SAILAN *HensemTak* =='
Aku kenal dia time aku Darjah 4, 2004. 8 TAHUN LEPAS ==' Lama oh! Time tu dia ganti guru kelas aku, Pn Rozana. *macam lagu Amy Seaarch* Sebab cikgu tu cuti bersalin. Haaa, dari situ lah kewujudan cikgu…

Exclusive Giveaway by Niena Sofea

Image
Assalamualaikum ...

Nak join GA lagi. Jom follow. Tak susah pun. Tak payah nak buat entry panjang-panjang, Just simple jer. Jom mula ...


Tag : Farahin Soleh & Nur Hanani
*Send .....
Haha, siap ! See, senang je kan. So, nak ikut? Jom !
1. Follow blog Niena (WAJIB)
2. Follow / Add / Like semua sponsor (WAJIB)
3. Buat satu entry bertajuk "Exclusive Giveaway by Niena Sofea"
4. Tag 2 orang (minimum). Perlu tag and pastikan diaorang tahu kay. Sebab hadiah banyak GILAKK !
5. Dah siap? Hantar entry anda di sini kay :)
6. Tarikh tutup : 1 June 2012
Dah? Bagus ! Anda HEBAAT !
Di bagitahu ada 32 SPONSOR semuanya ! Banyak gilaa doh.
Oke, chow ! :)

*Untuk maklumat lanjut, sila klik banner :)*

Random Giveaway by Yana

Image
Assalamualaikum ...

Join Giveaway puleek. Rajin kan tengah malam cenggini ! Ngehehe :)
Nak tahu Giveaway mana pulak aku nak join? Moh kitaa.
Giveaway ni dari Miss Yana. Sweet gila orangnya!
See ... nak picit pipi buleh? ^-^
Oke, mengikut syarat yang ditetapkan, aku kena promot entry penyertaan aku habis-habisan. So, aku nak sarankan BETTER KORANG JOIN GIVEAWAY NI. KALAU TAK KORANG RUGI. RUGI GILA-GILA ! *cukup habis tak promot nih?*
Siapp !
So, korang nak join jugak? Senang jer.
SYARAT / PEMBERITAHUAN UMUM Terbuka kepada followers blog A Tangled Tale of Fairytale ini. Tidak kira lelaki atau perempuan. Wajib mempunyai blog, bergelar blogger.Tak perlu tag kawan-kawan untuk join, cukup sekadar promote aje.Pemenang akan dipilih secara random.
WAJIB patuhi semua syarat.
BAGAIMANA MENYERTAI?
1.Buat entry bertajuk“Random Giveaway by Yana”
2.Letak banner giveaway dalam entry korang. 
3. Promote entry penyertaan korang habis-habisan, sebab ada hadiah untuk top referral.
4. Tekan butang LIKE dan TWEET kat bahagian…

Segmen : Entri Blogger by Arra Ahmad

Image
Assalamualaikum ...
Hey korang! Dah lama tak join contest or segmen. Tengah cuti ni kan, saja lah nak rajinkan diri join segmen. So, dok belek-belek news feed tadi, terjumpa pulak ada follower aku join segmen. NAK JOIN NAK JOIN !


Jumlah entry yang dah diupdate : 385 post
Tag :  http://akusayangkaulah.blogspot.com http://awanmissnano.blogspot.com
*Send ........
Siap ! Ngahaha !
Haha, comel tak header ni? Simple but nice. Segmen kali ni just nak tahu dah berapa banyak entry yang korang update selama ni. Rajin ke tak mengupdate story mory hot korang kan.
Nak join? senang jer.
1. Klik sini dan sini 2. Buat satu entry ringkas, letak header diatas, dan linkkan ke entry ini 3. Kemudian beri tahu jumlah entry korang. 4. Tag kepada 2 orang rakan anda (tak wajib okeh) 5. Hantar entry anda di ruangan komen di sini
* Ada pesanan : Kalau nak, boleh letak blog tuan empunya dalam bloglist anda. Siapa yang nak letak tu, just bagi tahu "Nanti aku letak dekat bloglist aku" TQ * Tarikh tamat : 8 Mei 2012 (12 mid ni…