Tuesday, May 8, 2012

Segmen : Entri Blogger by Arra Ahmad

Assalamualaikum ...

Hey korang!
Dah lama tak join contest or segmen.
Tengah cuti ni kan, saja lah nak rajinkan diri join segmen.
So, dok belek-belek news feed tadi, terjumpa pulak ada follower aku join segmen.
NAK JOIN NAK JOIN !



Jumlah entry yang dah diupdate : 385 post

Tag : 
http://akusayangkaulah.blogspot.com
http://awanmissnano.blogspot.com

*Send ........

Siap ! Ngahaha !

Haha, comel tak header ni? Simple but nice.
Segmen kali ni just nak tahu dah berapa banyak entry yang korang update selama ni.
Rajin ke tak mengupdate story mory hot korang kan.

Nak join? senang jer.

1. Klik sini dan sini
2. Buat satu entry ringkas, letak header diatas, dan linkkan ke entry ini
3. Kemudian beri tahu jumlah entry korang.
4. Tag kepada 2 orang rakan anda (tak wajib okeh)
5. Hantar entry anda di ruangan komen di sini

* Ada pesanan : Kalau nak, boleh letak blog tuan empunya dalam bloglist anda. Siapa yang nak letak tu, just bagi tahu "Nanti aku letak dekat bloglist aku" TQ *
Tarikh tamat : 8 Mei 2012 (12 mid night)

Fuhh, nasib baik sempat. Ada masa lagi ni.
Nak update laju-laju. Oke daa !

daa readers

Miyra :) Smile Alwayz !

1 comment:

Arra Ahmad/Mr PPP said...

singgah..:)
jom blogwalking

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...