Posts

Showing posts from May, 2016

Refurbished PC, second hand PC, format, second hand LCD

Assalamualaikum :)
Hi readers. Hee, lamanya tak mengomel dalam belog ni.  Blog pun macam dah nampak usang sangat. Nak kena renovate balik ni. Heww heww.
Haaa, saya sebenarnya ada laa jual pc 2nd hand je laa tapi. Refurbished. Harga murah-murah.
Untuk core 2 duo, serendah RM 270 LCD 19" serendah RM 160
Boleh laa untuk buat kerja-kerja mudah dekat rumah. Kalau nak, boleh PM. Tapi, kena tunggu stock jugak laa. Takpe, saya cuba untuk dapatkan semampu saya ye. COD area Seksyen 18 Shah Alam. Contact saya, ogeh :)
Whatsapp (only) : 0129319326 Telegram : @amirahsbrdn WeChat : miyraadrenalin
Kalau nak format laptop atau PC, pun boleh contact. Kalau anda student, harga promosi saya bagi. Kerana saya juga seorang student. So, saya memahami.
Happy shopping, guys :)

iPhone import set murah.

Assalamualaikum :)
Hi readers. Hoolaaaa.
Ada tak antara kalian yang ingin atau bercadang nak bertukar handphone, dari Android ke iPhone? Saya merupakan dropship menjual iPhone (import set)dengan harga yang paling boomm ! Sekali lagi tau, HANYA DROPSHIP. So, saya hanya ambil order, dah pihak kedai akan COD kepada anda sendiri. Nak pos pun boleh. Takde masalah, ogeh. Boleh contact dengan nombor yang sama untuk PM harga. Kalau stock banyak, boleh terus COD. Kalau tak, saya terpaksa pre order ye. TAPI ! Saya akan pastikan pre order tak akan mengambil masa lama. Paling-paling pun 2 bulan. Standard laa tu kan. Ada yang sampai 4 bulan weyy.
Whatsapp (only) : 0129319326
Telegram : @amirahsbrdn
WeChat : miyraadrenalin
Oh, mesti ada yang nak tanya import set tu apa ehh? Oke laa. Saya bagi tahu Import set, warranty adalah dari kedai. Warranty myset adalah dari Apple Malaysia Tapi, masih ori.
Apa pulak refurbished iPhone? Refurbished iPhone ni merupakan iPhone ori tapi ada minor error atau problem. …