Saturday, October 1, 2011

Jowm Join Bloglist Eyryn Bercerita

Assalamualaikum ...

hello peeps. join GA lagi.
GA terbaru dari follower terbaru. ahaha. semua terbaru. baru habis~


comel tak banner contest ni? sumpah comel~

nak join? apa lagi, usha la syarat kat bawah ni ...

1. Follow blog si Eyryn ni <wajib katanya>
2. Like page ini <tak wajib langsung katanya>
3. Buat satu entry yang bertajuk "Jowm Join Bloglist Eyryn Bercerita"
4. Benda wajib kalau nak join contest, letak banner di atas dalam entry anda
5. Tag kan kepada 2 rakan blogger anda, dan pastikan depa tahu
6. Dah siap? hantar link entry anda di sini.

so, anda di tag :

daa readers
miyra :) smile alwayz !!

5 comments:

eyryn said...

thanx dear coz join segmen ryn :)

fifipinky said...

salam kenal...
dari segmen yg sma jom join bloglist eyryn..

sy follow awk..
jom la jengok2 blog sy plak...

kalo sudi sile follow yer...
^^

Miyra Adrenalin said...

@fifipinky eh, kalau orang dah follow blog saya, saya mesti lah follow balik. tak adil la kalau tak follow. btw, thanks ekk :) hargai sangat :) enjoy

polskahackrew said...

salam singgah dari segmen yang sama..('',)

Polskahackrew | Blog pembelajaran Blogspot

NasZ said...

singgah sini dari segmen jowm join bloglist eyryn.

jemput ke blog saya ye?

MOHD NASER.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...