Wednesday, October 19, 2011

Kunci Locker jejaka blog terhangat

Assalamualaikum ...

hay hey hey. dah lama tak update blog nih. rindu sama kamoo. wahaha. *acah-acah. oke2. macam biasa. sebelum mula cerita, nak mintak tolong like ini. thanks guys ..

oke, ada sesiapa baca post aku yang lepas? nak baca jugak? hmm. click gambar "abang" hensem bawah ni ekk. sememangnya hensem ...


oke. adalah sorang blogger ni, aku baru kenal. dia kata dia lagi hensem dari depa yang aku senaraikan tuu. hmm. sebenarnya, aku tak pernah nampak pun muka dia. haha. sebab kata pun aku baru kenal. nak tahu siapa? alahh. korang mesti kenal punyalah ...

click la header tu.

satu-satu blogger luar yang aku kenal. oh oh oh ...

p/s : aku dah cerita pasal. kau kompom femes. wahaha.

2 comments:

kunci locker said...

hahaha...bru terbaca entri ni...lawak2...

Miyra Adrenalin said...

@kunci locker apa lah. lambat ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...