Tuesday, February 1, 2011

shahir dan kebahagiaan dalam perpisahan

hmm. kerje rumah berlambak . nak buat rase malas. x buat, ckgu plak rajin meneg0r. haihh !!! nak x nk terpakselah buat. sdg asyik membuat kje umah, tiba2 "embun pun x kan mampu menyubur sekutum" tokojut gak den time 2. dah asyik sgt buat kje. lupe plak tlinge sumbat earph0ne. pandai b0nar eka0. tu baru ringt0ne. the next song is full s0ng. :D. suke gile. time neyh, aq tgah buat karangan. start je "tak perlu ucapkan sepatah kata" tr0s brsemangat nk buat karangan. haha. semp0i jer buat karangan smbil dgr KDP by Shahir. wlup0n tema yang berbeza(lgu kebahagiaan dalam perpisahan, karangan care2 menjage kesihatan diri)tetap semp0i. 2 3 kali aq ulang lagu neyh. rase mcm ade 0rg temankn aq buat h/w smbil nyanyi(bkn antu). slalunyer, aq yg jdik radi0 karat mmber2 aq. haihh !! 3 kali maen lagu(klau x silap la). siap gak karangan aq. x dek larh bebunge mane ayt tu. just rase semangat gile nk buat. then aq c0ntinue buat kje laen smpi abes (x abes p0wn. bukak.tutup.simpan.kepam) dh siap sume baru 0ff. arghh !! rse mcm ade 0rg mnjerit kt tlinge aq. mane x nyer, kuat giler. adek aq kt sblah pnggil p0wn aq x dgr.

sebenarnyer, time neyh aq tgah buat enti neyh, aq salin ats krtas dulu bru p0st. time aq tgah tulis 2. still lgi ade dgar KDP by Shahir. stengah krtas kajang aq krjekan. bhaha :D. walau apep0wn, blajar ttp blajar. KDP tu hanya halwa telinge. x salah buat krje smbil dgar lagu. jgn smpi ka0 tulis lirik lagu dlm buku sk0la dh la. kla0 rse lagu tu b0leh mnambahkn smangat ka0 nk buat kje, g0 0n !! x dek sape mrah(mlainkn kla0 ka0 ik0t nyanyi skali @ s0re ka0 x sdap @ TERlalu kuat ka0 psg smpi ggu 0rg nk tid0). kla0 aq, sl0w r0ck b0leh buat aq smangat. semangat pape jelarh. tid0, buat kje, makan, tid0 balik. eh, tadi aq kte stengah kjang ?? ney dh 1/4 krtas kajang aq krjekn. AIKK !! APE TETIBE TUKAR LAGU :KEKANDA ADINDA" NEYH ??? haish !!! LAGU "GERAK HATI" la plak .. TUNNERRRRR . yeahh !! that's rite. its KDP by Shahir. luv it. anyway, jgn jdikn alsn t0k x nk buat kje(0rg yg buat entri ney p0wn same jer. cakap 0rg k0n0n) hehe :) jgn mara r !!!

daa readers

miyra :) smile alwayz !!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...