Thursday, November 1, 2012

Final Exam for Matriculation

Assalamualaikum...

Hey awak.
Hmm, mengantuk seyh.
Baca ekonomi sampai 3 4 pagi kot. Hmmm..

Just nak inform yang aku tengah final sekarang ni.
Matrics kan. Semua nak struggle.
Tapi, gaya aku langsung tak menunjukkan aku struggle.

5 down, 2 to go. Can't wait to back home !
Mama, I really miss you so much !

BI Paper 1 and Paper 2, done.
Mathematics Paper 1 and Paper 2, done.
Economic, done.

The most killers subject are, MATHEMATICS !


Ekonomi boleh laa. Tapi, tak tahu lah apa benda yang aku merapu tu kan.
Tak kisah lah. Yang penting, ada gap 3 hari ni aku nak study Business dulu.
Then, baru Akaun. Sebab business nak menghafal 13 bab akak ! --'

*keadaan aku kalau tetiba lost memory*

Habis jer 2 paper tu, ada lagi gap 3 hari, then ada MUET.
For writing, reading and listening.
Bayangkanlah kan, duduk dalam dewan, pastu nak amik listening.
Memang bergema lah kan.

Btw, perasaan cuak bakal melanda bila result nak keluar.
Haaihh. Apalah agaknya result aku, kan?
Dapat atau tak masuk sem 2?
Nantikan sambungan kisah Miyra Adrenalin dalam sambungan novel akan datang.
Waaahhh ! Tetiba !





daa readers
Miyra :) Smile alwayz !

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...