Tuesday, December 17, 2013

The new life, Politeknik Premier Ungku Omar

Assalamualaikum...

Hai hai hai.
Lama dah tak meng-update belog yang hampir bersarang labah-labah ni.
Oke, nak kata busy, tak jugak.
Tapi, busy la jugak.
Belum sampai sebulan belajar, dah ada baaaanyak assignment.

Belajar? Haaaa.
Ni yang nak cerita ni.
Kita dah sambung study dah.
Tapi, bukanlah peringkat degree.
Its supposed to be, but not my luck.
Its okay. I redha :)

Kita dah sambung study dekat POLITEKNIK UNGKU OMAR.
Oh, silap. POLITEKNIK PREMIER UNGKU OMAR.
Premier kot. Ehehehehe.
Bukan nak bangga.
Time dapat dulu pun, tak sangkalah politeknik ni premier punya politeknik.
And, tak pernah tahu PUO ni poli paling tua.
Kiranya abang long dengan kak long segala politeknik laa ni.
HAHAHAHA

Oke, tak nak cakap banyak. Sebab update belog dekat CC.
Cc tutup pukul 6.30 petang.
And sekarang, pukul 6. Kang, tak sempat nak post, dah shut down.

Still lagi tak banyak cerita, just baru tahu ada classmate aku time form 3 pun masuk PUO.
Oke, I bangga. *Takde kena mengena*

Ini gambar time Minggu Suai Kenal.
Biasalaaa. Masuk tempat baru, tak lepas dari ORIENTASI.





STOP saying
"I wish"
START saying
"I will"

Good luck :)

NotaKaKi: 4 hari lagi nak balik Shah Alam. Cuti Pertengahan Semester 1. Yeayy ! ;p

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...