Sunday, August 16, 2015

Penjelasan

Assalamualaikum.

Hai readers.
Ya Allah lamanya tak hapdet belog ni. Berhabuk dengan comment-comment yang awaiting.
Maaf ye, lambat reply.
Sis busy sikit sebab sis tengah praktikal.
Macam-macam benda nak kena buat.
Daily report, weekly report, final report.
Haaa, semuanya report lah.

Harap semua pembaca sis sihat-sihat belaka.

Oh, cakap pasal comment. Sis nak buat penjelasan dekat sini.

Ada yang tanya : 
1. Nak bukak akaun SSPN kena ada akaun bank ke?
Tak silap saya, kena ada.

2. Kalau dah bukak akaun SSPN dekat bank lain, macam mana ye?
Saya tak pasti. Boleh rujuk semla pihak bank.

3, Boleh tak nak beli no id untuk apply PTPTN atau UPU tapi takde kad ATM BSN?
Boleh. Buat urusan di kaunter atau CDM machine.

Haaa. Camne? Jelas dah?
Kalau ada pertanyaan, boleh comment di bawah, atau boleh tanya di Ask.FM sis, ogeh?

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...