Monday, January 18, 2016

Minta ampun, minta maaf kepada semua pembaca.

Assalamualaikum and salam sejahtera semua.
Hamboiii, berhabuk sungguh blog sis ni.
Lama tak menyinggah.
Sekali tengok comment, bertimbun orang dok tanya.
Sis dak jawab pun.

Haaaaa, maaf na.
Dak sempat nak berkarang ataupun nak reply.
Sis dah tahn akhir ni busy naw naw.

TAPI !!!!!

Sis baru je reply.
Pi la baca naa.

Btw, terima kasih tak terhingga kepada semua pembaca yang baca blog saya.
banyak betul comment yang bertanyakan soalan.
Lebih-lebih lagi berkaitan PTPTN.
Sejujurnya, saya pun tak berapa nak tahu sangatlah selok-belok benda ni.
Apa yang saya ada info, saya kongsi bersama.
Terutama, untuk adik-adik yang baru nak apply PTPTN tu.

Minta maaf sebnayak-banyaknya setinggi gunung everest sebab lambat untuk reply semua comment tu.
Ni pun sebab tergerak hati, 
"Macam ramai yang tengah bertanya dekat dalam blog tu."
Rupanya betoii bak ang.

Dari 2 bulan yang lepas.
Maaf naa.
Apa pun, saya akan attachkan gambar yang saya dah reply.
Kot kot laa ampa lupa soalan apa ampa tanya. kan
Post mana satu ampa comment tu.
Heeee :)

Kalau ada apa-apa boleh terus bertanya, jangan malu jangan segan.
Cuma, #JanganKecamSisSebabReplyLambat
HAHAHAHHA




Thank you, guys.
Selamat membaca semula ye..

:)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...