Friday, September 30, 2011

"Giveaway LuvBunny House"

Assalamualaikum ...

join GA di awal pagi :) ~seronok..~

oke, kali ni GA yang aku nak join sangat lah simple. sesimple ABC. amboi~

comel tak banner dia? :)

korang nak join? oke, syarat-syaratnya tersangan lah senang wei .. cer tengok bawah. ~scrolling down~

1. Follow blog LuvBunny and Cik Bunny
2. Log in Facebook dan like Fanpage Penaja
3. Buat satu entri yang simple bertajuk "Giveaway LunBunny House"
4. Copy and paste banner di atas dalam entri anda.
5. Kalau rajin tag dekat blogger, tag saja. kalau tak, avoid it :)
6. Langkah terakhir, macam biasa lah. dah habis buat entry, copy and paste link entry anda dalam comment di sini.

senang je pun .. :) so, anda di tagged ...

apa lagi. click banner tu cepat !! TARIKH TUTUP : 1 November 2011 (mungkin akan diubah pada bila-bila masa)

daa readers

miyra :) smile alwayz !!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...