Thursday, September 29, 2011

Single and Plural

Assalamualaikum ...

update entry untuk hari ni. Yeayy !!

macam biasalah. kalau minggu periksa, mesti ramai yang tak datang. hari yang datang hanya 24 orang daripada 36 orang keseluruhan. ni nak cerita nihh.

harini, kitorang dapat paper. what?? ! dapat paper lahh. Agama dengan Ekonomi Asas jer pun. Akaun baru dapat soalan. jawapan belum lagi. seperti biasa lepas dapat paper, mesti bincang kan? dalam perbincangan tu, ada satu soalan ... (Agama)

"Hubungan seseorang antara perempaun dengan perempuan dikenali sebagai ________________"

apa yang akan korang jawab? ni subjek agama nih. siapa yang pandai, dia akan jawab "Hadhanah". yeayy !! betull. tepat sekali. TAPI, kebanyakkannya member kelas aku jawab "LESBIAN" termasuk aku la tuh :) haha. aku ingat tak ramai yang buat macam tu. rupanya ramai ooo. nasib baik dapat markah. "BI pun boleh masuk dalam AGAMA : member aku kata"

oke. disebabkan paper BM dah dapat lama, so harini masa untuk bincang. cikgu kata, jangan bercinta. habiskan exam dulu. lepas tu, baru boleh kapel mengapel ni. tak semena-mena ...

I : *berdiri* eh cikgu! saya Single, dia Plural*sambil tunjuk kawan sebelah yang tengah duduk*
Students : bantai gelak habis ...
Cikgu : nanti cikgu tanya Sir kamu, betul ke tak BI kamu tu

conclusion, walaupun hari ni tak ada subjek BI, kitorang tetap belajar BI. see, sampai agama pun masuk BI.

this guy yang dikenali sebagai I

daa readers

miyra :) smile alwayz !!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...