Thursday, July 28, 2011

"GiveAway : "One Klik One Present by Lyssasecret"

Assalamualaikum ...

nak bagi tahu, time aku tengah blogwalking tadi, tup tup. nampak Lyssasecret punya contest. macam nak masuk, macam tak nak. sebab malas nak buat post. ish ish sih. tak boleh jadik ni. and, aku amik keputusan untuk masuk jugak contest ni. cop. tarikh tutup contest ni 30 JULAI 2011. means hari Sabtu.


senang je cara nak join contest ni. first,

1. Follow blog kak Lyssasecret : http://lyssasecret.com
2. Postkan satu entry yang bertajuk :
"GiveAway : "One Klik One Present by Lyssasecret
3. Letakkan banner di atas dalam entry korang
4. Pemilihan pemenang akan diundi melalui random.org
GA ni lebih kurang macam "Lucky Draw"
5. Link kan entry korang pada entry kak Lyssasecret di sini
6. Tagkan kepada 4 orang rakan blogger korang
Lagi ramai lagi bagus :)

so, aku nak tag dekat bidadari hatiku .. :)


Godd Luck :D

daa readers
miyra :) smile alwayz !!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...