Thursday, July 7, 2011

problem menimbun

Assalamualaikum ...

wahaha. aaaa sempuuttt. hehe. tak lah. saje jer. penat kot harini. full dengan duty, ingat nak stayback kat sekolah, penatlah. balik dan tidur. :P


korang ada masalah tak? kalau korang ada masalah, apa yang korang buat? share sikit dengan aku.

aku ni, tak habis-habis dengan masalah. penat betul layan problem yang menimbun. macam-macam ...

masalah duit ...

fighting with friend -,-

falling in love???? NOOOO !!!

cop. cakap pasal cinta, seriously, aku tak pernah couple. wahaha. bangga nih. cuma pernah nak berjinak, tapi kantoi dengan mak bapak. terpaksa batalkan niat. japgi, den cita lebih lanjut ekk. haha. rasa kelakar pulak bila teringatkan balik. btw, problem aku still  belum selesai. duit, duit, duit. sapa boleh bagi aku duit tanpa bayaran balik. tanpa bunga, daun, pokok, akar, pasu and whateverlah. haha. kalau kita still sekolah dah mula berhutang dengan sekolah, agak-agak kita kat luar macam mana ekk? bukan hutang apa pun. biasa lah. yuran pemantapan SPM belum bayar.  itu baru duit. belum masalah kawan yang asyik buat semak dalam hidup. gara-gara masalah dia, aku pun terikat kaki, tangan and badan sekali. apa barang ???

p/s : selesaikan masalah dengan penuh kesabaran

daa readers

miyra :) smile alwayz !!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...