Friday, August 19, 2011

Keputusan pemenang first GA by Miyra Adrenalin

Assalamualaikum ...

PENGUMUMAN PENGUMUMAN !!!

haha :) harini tarikh tutup for my GA. thanks kepada korang yang dah follow. now, aku ada dapat satu semangat untuk buat post secepat yang mungkin. maybe aku nak gerak balik kampung. takut tak dapat post pulak siapa yang dapat my banner yang tak berapa nak lawa tu. tapi, ini ikhlas dari amirahsabarudin.blogspot.com. so, ORANG YANG BERTUAH IALAH ...




aerycuttie

tahniah !! anda berjaya. yeayy !! *sorak kegembiraan dalam bilik sorang-sorang* . nak tengok banner tak? lagi sekali, sorry kalau tak menepati cita rasa anda ye orang yang bertuah :)



anyway, SELAMAT HARI RAYA dari amirahsabarudin.blogspot.com :) have a nice day. kepada follower yang lain, jangan la nangis. ada masa boleh cuba lagi. hmm, kalau tak pun, try la bagi alamat. boleh post kad *eh, lagi special* bergantung pada keadaan ekonomi aku la ekk. doakanlah aku dapat rezeki hari ni.

daa readers

miyra :) smile alwayz !!

2 comments:

c Kartun said...

waa..terlambat sudah..^_^

Miyra Adrenalin said...

tu la pasal. haishh ... :) tak pe boleh cube lain kali. *kalau ada laa* GA lain pun boleh :) thanks follow me

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...