Monday, August 15, 2011

Syieda_Joy 1st GA

Assalamualaikum ...

hmm, baru lepas sahur, terus online. pertama kali aku buat dalam bulan ramadhan tahun ni.. haihh. btw, time tengah blogwalking, *sempat lagi* ada ternampak contest dari shyieda_joy. uhh, apa lagi. MAHU JOIN !!!


nak join jugak? click saja pada banner. oke? setiap contest mesti ada syarat kan?? hmm ... tengok bawah please ...
|
|
|
|
|
|
\/

syarat-syarat penyertaan

1. follow blog syieda.
2. buat entry bertajuk " Syieda_Joy 1st GA "
3. letakkan banner di atas dalam entry korang dan linkkan ke blog syieda.
4. nak tag boleh tak nak tag pun boleh.
5. done? pastekan URL blog korang kat entry ini oke 
senang je kan? so, apa lagi. jom jom jom. simple je bebeh. nak tahu hadiah?

|
|
|
|
|
|
\/

hadiah menanti anda
15 orang topup RM10 (maxis/celcom/digi)
15 ORANG TU. jangan main-main. ramai gilakk. oek, apa lagi, cepat post enrty sebelum terlambat :)

p/s : 6 September 2011 merupakan tarikh tutup bersamaan time TRIAL SPM SAYA !!! :(

daa readers

miyra :) smile alwayz !!

2 comments:

syieda_joy said...

salam...
thanks joint GA syieda ni tau?^_^
goodluck!!

syieda_joy said...

syieda dtg buat lawatan kedua.. ^_^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...