Monday, December 26, 2011

Selesai Sudah :)

Assalamualaikum ...

Korang !!
Nak mintak tolong ni, click sini dan like eh.
Please !!
I'm begging you ..
Thank you <3

Oke, jom mula baca entry :)

Ingat lagi tak entry yang lepas bertajuk Masterchef Malaysia"ker"?
Haha, entry kali ni, merupakan sambungan kepada entry tu.
Nak baca? Click dekat sini :)

Akhirnya, semua resepi tu aku dah siapkan sepenuhnya.
Cuma, ye la kan. Baru first trial.
Apa pun tak boleh. HAHA :)
Paling tak boleh blah, buat coklat tu laa.
Salah acuan, salah sukatan and whatever lah.
 And, about Moist Chocolate Cake.
Aku tak sangka boleh habis dalam sehari.
Siapa yang tak suka kek coklat kan kan kan?

Puding Koktail

Chocolate "yang tak menjadi"

There's my Moist Chocolate Cake :)

Perfect one. Another one, dah hangit dekat bahagian atas. Pahit :(

Sedia untuk dimakan :) "hiasan buruk gila"

Segala tugas aku dah selesai.
Tunggu my next post before I left Shah Alam.
Nak pergi mana?
Tunggu ekk :)

daa readers

miyra :) smile alwayz !!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...