Friday, December 30, 2011

Najwa Latif - Kosong

Assalamualaikum ...

What up guys !
Hari ni, aku nak update pasal lagu.
Lagu apa?
Sepanjang hari ni, aku asyik layan lagi Kosong dari Najwa Latif.
Tapi, bukan yang cover ekk.
Aku tengok yang dia nyanyi dekat Radio Era.
Syok ehh. Dengan lawak Johan lagi.


Sumpah, tengok 2 atau 3 kali, ompom tak bosan.
Now, aku nak post lirik tu untuk korang karok dalam bilik eh :)

Kau melihat diriku
Seperti sesuatu
Yang mencabar dirimu,
Akal dan mindamu
Kau mendustaiku
Kau bilang mereka tak tahu
Siapa diriku
Sedangkan kau juga begitu
 
Segala kata cacian
Yang telah engkau berikan
Membuatku rasa
kosong .. kosong ..

Setiap detik diperhatikan
Kau cari cara putar belitkan
Kau jadikan diriku
Kosong .. kosong ..

Kini aku bangkit
Membuktikan yang ku tak sakit
Dengan segala perit yang kau berikan
Kini aku pantas berjalan
Bergerak ke hadapan
Dan akan ku buktikan
Siapa diriku yang sebenar

Ooo..woo~
Kosong .. kosong..

Segala kata cacian
Yang telah engkau berikan
Membuatku rasa
kosong .. kosong ..

Setiap detik diperhatikan
Kau cari cara putar belitkan
Kau jadikan diriku
Kosong .. kosong ..

Segala kata cacian
Yang telah engkau berikan
Membuatku rasa
kosong .. kosong ..

Ooo..woo~

daa readers

miyra :) smile alwayz !!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...