Sunday, May 18, 2014

Selamat Melangkah ke IPT :)

Hai. Assalamualaikum :)

Dah lama dah tak hapdet belog lately ni.
Tak de la busy pun. Malas membukit.

So, how's your life?

Sebenaqnya bukan apa.
Cheq nak hapdet entry pun sebab adik cheq dapat masuk UPSI.
Yeayy !!
*Over*

Apa-apa pun, cheq nak ucap selamat maju jaya laa naa pada bakal-bakal student yang akan melangkahkan kaki ke IPTA / IPTS / Matrikulasi.

Oh, btw. Sebelum ni cheq ada laa jugak buat entry pasal UPU, RAYUAN UPU, MATRIKULASI, and POLITEKNIK.
Alhamdulillah dapat sambutan.
Cuba-cuba la baca naa. Cheq tak paksa pun.
Dengan ghela hati ampa jaa.


Kalau-kalau ada apa-apa pertanyaan, boleh laa tanya cheq dekat ask.fm cheq.

Tekan link ni ---> Ask.FM

Congratulation jugak kepada student yang dah dapat tawaran belajaq tu.
Make sure, belajaq betoi-betoi naa.
Kat mana ampa sambung belajaq pun, yang penting nawaitu ampa.
NO NO NO NO cintan-cintun please !
Dah tahun akhir nanti baru pikiaq naa.
Semester awal-awal ni bagi dekan.



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...