Saturday, November 26, 2011

Fenomena Nazmi Faiz Mansor 2

Assalamualaikum ...

Before I start write my entry, please like this. Thank you :)

Oke. Jom baca. Sorry, kalau entry kali ni panjang berjela. Bukannya apa. Sejak ASEAN SEA GAMES hari tu, nama sorang mamat ni, selalu jadi sebutan. Terutamanya si gadis lah kan. Siapa? Muhd Nazmi Faiz Mansor la toq. Aku ada buat entry pasal mamat ni. Nak tahu? Cer usha toq :) Entry kali ni macam sambungan dari entry lepas la. Siap ber-episod entry aku. Fenomena Nazmi Faiz Mansor 2 dah. Lepas ni 3 pulak. -,-

Oke, now, aku nak continue pasal mamat ni. Aku ada bukak satu fanpage ni. Status tu berkata ...


So, aku pun post la kat Twitter. Buat "hashtag" sekali. Berlaku la pergaduhan ala-ala anje gitu. Nak di jadikan cerita, semuanya bermula dengan salah sorang kawan aku mimpikan si Nazmi Faiz ni.


Before that, aku ada IM dengan sorang member tu, Aziatul Azman. Dia ni dah minat habis la dengan Nazmi Faiz. Dia ada ajak aku pergi Sekolah Sukan Bukit Jalil. Nak buat apa? Nak cari Nazmi Faiz la kan. Dia pun ada kata, tak dapat Nazmi Faiz pun tak pe la. Janji boleh main bola. Eh, adik aku boleh main bola, nak tak? Tehee :) Siap suruh post dalam blog la bagai. Aku oke jer. Ada jugak cerita yang nak ditaip kan.?


 Kalau korang tengok pic ni, comment atas sekali, member aku dah senaraikan dah siapa dengan siapa. Tak boleh blah yang Miyra dengan Baddrol Bakhtiar tu -,-. Adoii. Second last punya comment, dia tukar orang dah. Sebab berebut dengan member yang lagi satu.

So, yang masuk ranking top 5 ialah ...... *5 orang je pun* ..... 

|
|
|
|
|
|
|
|
\/

 Aziatul Azman & Nazmi Faiz -,- suka laa?

 Aku & Baddrol Bakhtiar? Orang lain ada tak?

  Nurul Atiqah a.k.a Nott & Shahrul Azwari Ibrahim

Nur Shahira Mukti & Izzaq Faris

Diyana Ibrahim & Safiq Rahim

Edit gambar paling malas aku pernah buat. Gila lah nak crop satu-satu, nak buat background baru. 5 orang tu. Ni je lah yang aku mampu lakukan ye korang :) Hmm, tu lah calon-calon isteri untuk player bola kebanggan depa. Tak kisah la nak jadi isteri ke berapa pun. Haha. Joke :). Eh, aku tak eh. Itu aku ikut list yang member aku buat jer. Nak Nazmi Faiz jugak. Eh, kejap !! ada satu lagi ... :)

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\/


 Kebetulan pulak ada gambar tunduk ni. Sama dengan Nazmi Faiz :)

Oke la korang. Majulah Sukan Untuk Negara ... :)

p/s :jadi DP facebook I taw :)

daa readers

miyra :) smile alwayz !!

6 comments:

Six clover ! said...

hahaha nmpknya korg mmng dah minat gla kat pemain bola sepak malaysia.lgi satu kalo gps tu rosak cmner.nmpknya x smpai2 lah ke skolah trsebut,rasanya nazmi x de kut,sbb kan cuti skolah.lgi pun dia busy ngn harimau muda punya team

Miyra Adrenalin said...

@Six clover ! " : ish, minat sangat !! tak terkawal dah ni. kitorang nak pergi lepas SPM nanti. dah ada lesen, boleh la pergi kot. harap-harap GPS tak rosak lah. terpaksa la print map dari int. hehe

farrah izzlorna said...

owh...saya suka jugak kat nazmi faiz ni.jom gaduh! haha...

Miyra Adrenalin said...

@farrah izzlorna :ish, tak mau la gaduh-gaduh. kita sokong jer :) Majulah Sukan Untuk Negara :)

farrah izzlorna said...

hahaha...yeah.nanti jadi cam malaysia ngan indon pulak kan.as you said,majulah sukan untuk negara :)

Miyra Adrenalin said...

@farrah izzlorna : yeahh. betul betul betul. nak gaduh buat apa, nanti semua tak dapat. #apa pun tak boleh :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...