Friday, November 11, 2011

SPM is round the corner !!! be careful

Assalamualaikum ...

oke, aku updated blog di tengah malam yang sunyi tapi tarikh chantekk. sekarang pukul 2:24 pagi, hari Jumaat tarikh, 11/11/2011. walaweyh !!

tak de apa pun. just nak share sikit dengan korang yang SPM dah nak jumpa kita. sama ada untuk bunuh kita, atau nak ajak bergumbira bersama. *merepek* SPM kali ni, aku amik periksa dalam kelas. time PMR dulu dalam dewan. tapi kan you allss, I duduk belakang sekali, hujung sekali you. sedeh betul. yang bertambah sedih, disebabkan nama I bermula dari huruf A, I dengan kawan I terpisah dengan member kelas I sendiri you. kami dua orang jer tercampak masuk kelas lain. nasib baik kelas depan. yang impak paling kebaboom, aliran kelas yang I dengan member I dapat lain. nanti, bile I amik paper account, tinggal kitorang berdua jer. sedih tak? pengawas sorang kiri, sorang kanan. waaa !!! oke cukup menggedik dekat sini. btw, aku habis paper 6 Disember. after that, aku nak terus kerja !! teringin giler nak masuk kerja. sebab memang tak pernah bekerja pungg.

tadi kan, (10/11/2011). satu sekolah nangis weyh. biasanya, kalau murid ada peperiksaan awam, sekolah akan buat Majlis Restu. means kita kena salam dengan guru, minta maaf dengan guru and kawan-kawan, doakan keberkatan ilmu tu kekal. nangis makk !! peluk-peluk cikgu. and ada cikgu pesan, "miyra, stop fb, stop twitter, stop blog." alamak. cikgu usha aku. twitter dengan fb boleh kot. kalau blog, susahlaa. sebab ada jer yang nak diceritakan dekat blog ni. sampai dekat Cikgu Jalil a.k.a cikgu disiplin, dia kata, "akhirnya, dia nangis jua" dah macam tajuk novel form 4 dah ni.

akhir kata, for those yang amik SPM tu, watlek watpish. jangan terlalu fikir yang SPM tu beban korang. *memang pun* just fikir, korang amik periksa biasa jer. to all my teachers from form 4 till form 5, my practical teacher yang still contact THANK YOU SO MUCH sebab teach me. banyak sangat pengorbanan yang cikgu-cikgu dah curahkan dekat 4 and 5 chimaera. bangga jadi apart of 4 and 5 chimaera sebab selalu disebut-sebut oleh guru-guru, walaupun cikgu tu tak ajar kitorang. memang awesome. apepun, study dah tak boleh smart. study dah mula kena hard !! tapi, aku hard sungguh nak bukak buku untuk study :P



bye guys !! Assalamualaikum .. :)

minta tolong click sini :)

daa readers

miyra :) smile alwayz !!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...