Thursday, November 24, 2011

Fenomena Nazmi Faiz Mansor

Assalamualaikum ...

eh, korang. nak tanya ni. minat Nazmi Faiz Masor tak? tak kenal? hmm.. cuba scroll down ...

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\/




boleh cam tak? harap-harap boleh laa. semenjak SEA GAMES hari tu, Malaysia VS Indonesia final bola sepak, nama dia sering menjadi sebutan para gadis-gadis. tak kisah la yang dah berpunya ker, belum ker. terutama gadis-gadis yang berumur 17 tahun sebaya dengan Nazmi Faiz. lagi la menjerit-jerit. hamboii. "kak, pakwe kat sebelah tu ingat yee" :) dekat facebook aku penuh dengan nama Nazmi Faiz. lama-lama aku yang confuse. "aku ni bukak fb aku ker, fb Nazmi Faiz ni?". twitter lagi la. mentang-mentang ada "hashtag" sekali search, hambik kau, satu page keluar nama Nazmi Faiz. and kat twitter ada kecoh, Nazmi Faiz dikatakan dah ada makwe. ramai la perempuan yang jelez. macam-macam la ayat diaorang. :)

FACEBOOK


 




TWITTER



pening tak pening korang nak tengok status tu? tak nak tengok pun tak pe. bayangkan je lah kalau every second, every minute korang kene baca status pasal orang yang sama kan? haihh. lumrah kot

p/s : sebenarnya, aku pun minat dia jugak :)

gambar Nazmi Faiz Mansor : google

daa readers

miyra :) smile alwayz !!

2 comments:

aku & Fantasi said...

erm...dia pemain yg berbakat and wlupun bru 17 thun tp matang atas pdang...minat jgak dia ni...sygnyer muda lagi la plak...hheheh

Miyra Adrenalin said...

tak pe. kecil-kecil cili padi. makin kecil, makin pedas :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...