Segmen | Naikkan Trafik, Tambahkan Follower, Ramaikan Pembaca

Assalamualaikum ...

join segmen lagi :) dah lama tak join.


comel bah header itu :P

oke, segmen ini datangnya dari Cik Purple. purple sungguh blognya :). dalam syarat segmen ni, kene ada satu entry yang best. hmm. aku ada ker entry yan best? kejap !! mesti lah ada. tak kan lah tak de kot. nak baca ? scroll down bebeh :)

5. http://amirahsabarudin.blogspot.com/2011/08/sebab-penjara-pudu-ditutup.html
6. http://amirahsabarudin.blogspot.com/2011/08/jenaka-1.html

nak join. jom tengok syarat-syaratnye :)

1. Buat entry dengan tajuk "Segmen | Naikkan Trafik, Tambahkan Follower, Ramaikan Pembaca"
2. Cope header di atas
"http://4.bp.blogspot.com/-4NC10GcIkyQ/TrDt88_jT5I/AAAAAAAABKM/HhT-CkSsQYw/s320/%2523bheader2.png"
3. Link kan header tu di sini
4. Pilih entry korang yang korang rasa best untuk dibaca oleh kitorang yang bakal menjenguk blog korang. tak kisah la berapa banyak pun.
5. Done? link kan post korang di sini
6. Cik Purple kata, kalau nak follow blog dia, follow lah. kalau tak nak tak pe. dia tak marah pung :)
7. Tarikh tutup : 11/11/2011. 11 pagi. semuanya 11 bah
8. Nak tengok senarai blog? tekan sini

dah baca? apa lagi. jom join. jangan sampai lambat :)

daa readers

miyra :) smile alwayz !!

Comments

CikHoneyBee said…
cikhoneybee dtg dr segmen yg sama. jmpt ke blog ya

http://storycikhoneybee.blogspot.com/2011/11/segmen-naikkan-trafik-tambahkan.html
Cik Purple said…
thanks for joining.. :) keep on blogging yaww!! ^_^
jom terjah rakan rakan anda.. ;)

Senarai Blog : Tingkatkan Trafik, Tambah Follower, Ramai Pembaca
Anonymous said…
dari segmen sama. done follow you !
singgah sini lak (:

http://dianatyping.blogspot.com/2011/11/segmen-naikkan-trafik-tambahkan.html
fsam said…
singgah dari segmen same:)
da follow awak.follow sy gak ye:)

http://betterfly2u.blogspot.com/2011/11/segmen-naikkan-trafik-tambahkan.html
Fatin Liyana said…
tinkerbell berterbangan memeriahkan blog ni..weeee!!! =))

*dtg dri segmen yang same..^^
iEdA said…
hype...ida dr segmen yg sm jg
jln2 n follow cn...naty singgah blog ida jg ya
keep in touch ^_^

http://beloggieda.blogspot.com/2011/11/segmen-naikkan-trafik-tambahkan.html
iEdA said…
hype...ida dr segmen yg sm jg
jln2 n follow cn...naty singgah blog ida jg ya
keep in touch ^_^

http://beloggieda.blogspot.com/2011/11/segmen-naikkan-trafik-tambahkan.html
Ary ariasputera said…
ary pun ader join jugak..
ary dtg nak polo dan baca entry..
jemput baca entry ary ye..
jangan lupa polo tau...

http://ariasputera.blogspot.com/2011/11/aku-dulu-terdiam-menerima-anugerah.html
Anis Athia said…
Vroom vroom vroom...anis datang terjah blog ni...Dari segmen yg sama..sorry terlambat, tayar skuter pecah...hehehe
Unknown said…
Tok! Tok ! Tok!! Eza Boom BOOM mendarat kat sini.. Hari tu terlepas flight. Hari ni baru beli tiket flight baru. Sebab tu terlambat dan sekarang singgah sini golek-golek. Ngeeeee….

http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/11/segmen-naikkan-trafik-tambahkan.html