Monday, April 4, 2011

Anugerah Bintang Paling Popular Berita Harian 2010

Assalamualaikum ...

hehe... sempat lagi buat entry. lepas habis jer ABPBH, terus update. wahh !! dahsyat !! I would like to wish congratulations to all my favourite actress, singer, host and deejay koz korang dah menang weyh !! cayala luu!! dengan pengacara yang gila-gila ...sape lagi ...

Zizan ... aww <3

Shahifah Shahira

Raja Azura

kecoh habis bila diaorang bersama. turut tumpang sekaki, 

Johan Raja Lawak

usop welchar... haha

scene akhir yang paling best. buat sakit perut aku dibuatnya. ya la. mane taknya, masuk je usin and usop ni, terus gamat suasana. kalau dalam kelas aku, orang yang suka tiru gaya si usop ni ...

ni dia. fared shukor.

macam mana korang tengok kat ABPBH tu, sama la dengan keadaan dalam kelas kitorang. tak sabar nak sekolah esok. wahaha !!! berikut, senarai penuh pemenang Anugerah Bintang Popular Berita Harian 2010.

Bintang Paling Popular ABPBH 2010 : Shaheizy Sam 126,168 undian

Artis Komedi Lelaki Popular
1. Along
2. Angah
3. Johan
4. Nabil Ahmad
5. Zizan (Pemenang)

Artis Komedi Wanita Popular
1. Didie Alias
2. Kenchana Dewi
3. Noorkhiriah (Pemenang)
4. Raja Azura
5. Sharifah Shahirah

Artis Baru Lelaki Popular
1. Daus
2. Maulana
3. Shah Jaszle
4. Shahir (Pemenang)
5. Sharnaaz Ahmad

Artis Baru Wanita Popular
1. Adira
2. Ana Raffali (Pemenang)
3. Mizz Nina
4. Nur Syuhaida @ Dottie
5. Nurul Elfira Roy

Penyanyi Nasyid Popular
1. Hijjaz
2. In Team
3. Mirwana
4. Rabbani (Pemenang)
5. Raihan

Artis Berkumpulan Duo/Berkumpulan Popular
1. Ana Raffali/Sohaimi Mior Hassan/Altimet
2. 6ixth Sense (Pemenang)
3. Azlan & The Typewriter
4. Bunkface
5. Meet Uncle Hussain

Penyanyi Lelaki Popular
1. Aizat
2. Anuar Zain
3. Black
4. Faizal Tahir (Pemenang)
5. Shahir

Penyanyi Wanita Popular
1. Adira
2. Alyah
3. Ana Raffali
4. Stacy
5. Yuna (Pemenang)

Pelakon Filem Lelaki Popular
1. Aaron Aziz
2. Bront Palarae
3. Remy Ishak
4. Shaheizy Sam (Pemenang)
5. Syamsul Yusof

Pelakon Filem Wanita Popular
1. Diana Danielle
2. Lisa Surihani (Pemenang)
3. Liyana Jasmay
4. Maya Karin
5. Scha Alyahya

Pelakon TV Lelaki Popular
1. Aaron Aziz
2. Ady Putra
3. Fizz Fairuz
4. Remy Ishak (Pemenang)
5. Shaheizy Sam

Pelakon TV Wanita Popular
1. Fasha Sandha (Pemenang)
2. Noorkhiriah
3. Lisa Surihani
4. Scha Al-Yahya
5. Tiz Zaqyah

Pengacara TV Lelaki Popular
1. Ally Iskandar
2. Awal Ashaari
3. Aznil Hj Nawawi (Pemenang)
4. Jimmy Shanley
5. Zizan

Pengacara TV Wanita Popular
1. Cheryl Samad
2. Fara Fauzana (Pemenang)
3. Nurul Syuhada
4. Raja Azura
5. Sharifah Shahirah

Penyampai Radio Lelaki Popular
1. Aznil Hj Nawawi
2. Faizal Ismail (Pemenang)
3. Halim Othman
4. Kieran
5. Salih Yaakob

Penyampai Radio Wanita Popular
1. Abby Fana
2. Fara Fauzana (Pemenang)
3. Linda Onn
4. Raja Azura
5. Sharifah Aleya

Anugerah Artis Mobile : 6ixth Sense

fasha sanda menang? haha. wth !! apa-apa je lah. yang penting korang puas. walaupun aku tak suka. yang tak boleh blah, time Faizal Tahir kena jadi penyampai anugerah. ada ke patut, dia kate buat kerja part time waktu malam? kalau dengan bini tak pe la jugak. dia boleh lagi kate hantar Rita Rudaini nak bersalin? wth? .. erghh !!! aku rasa macam nak cekik-cekik jer si FT ni. adoiyy !! Faizal Ismail lagi la, "terima kasih kepada pereka baju saya, dan juga pereka rambut saya, Lisa Suri Rumah" bhaha. bini dia la tu. mane ada rambut bang oii "juga kepada Kyna, pengkritik tetap saya" anak dia ler. kisah Shahir pulak, dari ana, ente (sekali arab daa), terus masuk perak. Ashraf muslim a.k.a Ustaz Amirul lagi layan terengganu. adoii !!

korang memang best la !!! superb !!
sumber : gua.com.my

daa readers
miyra :) smile alwayz !!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...