Tuesday, March 20, 2012

PLKN - Aktiviti Air

Assalamualaikum ...

Oke, kali ni kitorang keluar kem untuk buat aktiviti air.
Acctually, boleh jer buat dalam kem.
Disebabkan kompeni Alpha dah buat dalam kem, tetiba ada penyakit gatal-gatal pulak, terus cancel buat dalam kem.
Kitorang keluar bukannya pergi swimming pool or whateverlah.
Kitorang pergi Kem PLKN Princess Haliza.
Lebih kurang sama jer tasik kitorang dengan diaorang.
Cuma kitorang punya lagi luas.
Tasik diaornag bentuk "L".
Boleh laa.
Hmm, yang penting sama busuk.
Eewww !!

 dengar taklimat dari Cikgu Sharimie. aww :)

 cari mana aku !! ;p

 ready for berkayak pulak ... eh, Cikgu Najib ;p

 sebelum berkayak, kene tengok demo. Cikgu Sharimie + Cikgu Ain.

 Before that, mesti kena buat benda alah ni. konon nak survive diri takut-takut lemas.

 ni, demo atas darat. oksigen please !!

dah main air, dah berkayak, lapar, MAKAN !!

daa readers

miyra :) smile alwayz !!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...