Tuesday, March 20, 2012

PLKN - Integrasi

Assalamualaikum ...

Oke, Kelas Integrasi.
Best jugak kelas ni. Happening.
Ada 8 kumpulan. And of course, aku kumpulan ke 8 :(
Its okay. Budak-budaknya pun sporting jer.
Yang bestnya, aku menari Sumazau.
Terrbaikk. Tapi, sakit peha jangan cakap ah kan ..
2, 3 hari nak baik ohh !!
Kelas Integrasi ni sebenarnya mengajar kita mengenali adat-adat kaum lain.
Contoh, Melayu, India, Cina, Sarawak, Sabah, Iban, Kadazan, Dusun, Sikh, Asli and so on.
Best kot. lagi-lagi time persembahan penutup Kelas Integrasi.
Ada yang buat puppet show, ada yang buat boria, ada buat tarian *aku la tuh*
Dapat jugak aku tunjuk bakat dekat PLKN. Ingatkan tak ada harapan dah. :)
















gambar : credit to : Natasha Suraya Mohd Askandar

daa readers

miyra :) smile alwayz !!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...