Tuesday, March 20, 2012

PLKN - Malam Perpisahan

Assalamualaikum ...

Ni pulak malam last kitorang berkumpul ramai-ramai dekat dewan taklimat.
Malam perpisahan, ni kitorang mintak maaf dengan cikgu, kawan-kawan, Komanden, KJ, Kodson and ramai lagi lah.
Time ni jugak lah hujan mencurah ke lantai. ayoyo !!
Yang aku pulak buat permintaan dekat cikgu yang paling kitorang taku, iaitu Cikgu Azli untuk senyum.
Atotot, sweet jer dia comel.
Tak silap aku dia ada lesung pipit.
Muka garang, bila senyum, manis.
malangnya, gambar tak ada pun.
Satu ni jelah yang aku jumpa ...

Komanden, peace !! :)

Tinggal kenangan jak bha :(

daa readers

miyra :) smile alwayz !!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...